Torsdag redan

Så fort denna vecka har gått. Trodde jag måste stryka pappas gardiner idag, men tydligen var jag duktig då jag tvättade dem och de var strukna. Det gjorde mig väldigt glad. Mina pengar har kommit in och nu kan jag betala mina räkningar. Därför är jag ännu gladare idag. Solen lyser och snart ska vi ut på promenad. Denna dag känns bra nu.

Har ordnat lite foton och gjort beställningar för julklappar. Lite duktig idag va? Såhär tidig har jag nog inte varit på många år, men det känns bra. Jag har alltid tyckt att de som köper julklappar under hela året och passar på då det är rea, är kloka och hade själv velat vara det. Men jag kan inte förmå mig att tänka på julen mitt under sommaren eller hösten. Kanske för att jag är en utpräglad vår- och sommarmänniska. Men nu är jag verkligen på G.

Läste att vi kanske slipper snön ända fram till februari och det skulle vara härligt. Fast jag fick ett par skobroddar av mannen igår. De kan jag sätta på vilka skor som helst och slipper halka omkring om det blir isigt ute. Som att ha dubbar på skorna. De blir bra att ha när jag går med hundarna. Men jag hoppas slippa dem på länge än.

Min bakning har stannat upp då jag inte ville slösa pengar innan jag fått de nya. Min sista från företaget och sedan får jag lita på staten tills det blir dags att ta ut pensionen. Tror inte någon anställer mig i min ålder. Men man vet aldrig och kanske hittar jag på något nytt. Orolig är jag absolut inte. Allt har en mening och det är bara att önska sig något så kommer det när det är dags.

true

Kommentera