Hagel

Inget regn och ingen snö, men hagel drabbades vi av idag. Det gjorde riktigt ont i ansiktet och eftersom det blåser, så slår de hårt mot mig. Jag var helt svettig på ryggen efter våra promenader som mer var joggingrundor. Med hård vind i ryggen vill hundarna gärna öka farten och för mig är det bara att hänga med. Ärligt talat så ville jag hem och inomhus. Sedan var hundarna rejält smutsiga på underredet och varma handdukar gjorde susen.

Unkas och jag gick förbi pappa och lämnade in posten. Hans postlåda står i en rad där vinden ofta tar tag i locken och så blir allt vått om det regnar. Det ser rätt lustigt ut när locken far upp i olika takt och ned igen. Postlådemusik kallar jag det. Pappa blev glad för lokaltidningen kom idag och då har han massor att läsa.

Nu börjar jag få tillbaka värmen och näsan töar.

hagel

Kommentera