Hej torsdag

Räkningar betalda och annat datajox fixat. En produktiv förmiddag har det varit för min del. En skur med snöblandat regn gjorde oss alla riktigt vakna i morse. Men kaffe och frukost fick oss att bli varma igen. Blåsten fortsätter och det är bara att kämpa på när vi går ut idag. Tur att vi inte tänkt åka över bron idag då det är klass 1 varning.

Idag har ännu en av alliansens ledare avgått och politiken blir tråkigare utan Göran Hägglund. Vad man än tycker om KD så har deras partiledare ofta livat upp debatterna med kvicka inlägg och roliga twitter. Hoppas att han fortsätter att twittra. Men det är klart att har man hållit på i elva år så kanske det är dags att sadla om. Finns inte drivkraften och lusten kvar är det rätt att stiga åt sidan.

Snart ny månad och vi kan förhoppningsvis se slutet på denna så kallade vinter. För oss härnere i syd har det mer varit som en enda lång höst. Flyttfåglarna har flugit fram och tillbaka hela tiden. Igår såg jag en flock tranor som flög mot väst i en hiskelig fart. De hade säkert medvind som gjorde att det verkligen gick fort. Tror inte de behövde flaxa med vingarna särskilt mycket. Det såg ganska roligt ut, som någon spolade en film fort framåt. När vi gick ut på landet satt en vråk och spanade på marken. Den kanske hade fångat en mus och satt och mumsade på den?

Nu ska jag läsa tidningar på nätet och dricka en kopp kaffe.

wpid-IMG_5414542572034.jpeg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.