Mars bild

Jag har ju glömt att lägga in min bild för mars månad. Vi har inte lika grönt ute som denna bild visar, men det är stora knoppar på alla träd och buskar nu. Om någon vecka slår de säkert ut. Tyvärr blåser det kalla vindar idag och jag tog på mig handskarna i början av vår promenad. Blir det bara lite varmare så kan vi ha dörren öppen till trädgården.

Augusti 2014 043

Kuma är min omslagspojke denna månad. Bilden togs förra våren i april någon gång och då hade han varit hos oss ett år. Vår pratglade lille pojke. Idag väckte han oss som vanligt med kurrande och gnällande läten. Då ska han kela en stund innan vi stiger upp. Han är som en solstråle varje morgon.

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: