Dag 21 på resan 24/7 Fredag

Vaknade vid 08.30 och hade +24,5 inne i bilen. Vi stod i skuggan och så ville vi ha det resten av dagen. Därför började vi titta runt efter en bra plats att stå på, för nu stod vi precis vid bommen och det kunde bli lite väl livligt för hundarna.

Men först ville vi fylla på vatten i tankarna och tömma toan. Den svenska husbilen vi såg igår hade också hamnat här. De kom bort när vi fyllde vatten. De bor nästan grannar med oss i Sverige, då de är från Svedala. Vi pratade om stoppet i Lyon, som de också hade fastnat i. Men de hade kommit ut ur staden tidigare och var här någon timme före oss. Nu skulle de vidare, men hade inte bestämt vart. Vi sade hejdå och åkte bort till den plats vi sett ut tidigare.

Vi står i skuggan av träden och mannen ringde bolaget som har hand om automaten och de öppnade upp kortet. Nu har vi gratis wifi och kan kolla bank mm. Det är fler som har problem att både komma in och ut. Troligtvis fler som ringt, för det kom ett par gubbar för att få ordning på automaten.

Det blev +31 på dagen och var väldigt gott med en kall öl. Men som vanligt blir det en aning tradigt att stå still en hel dag. Fem dagar kvar att vara ute på vägarna och vi åker vidare uppåt i morgon. Vi tittade på ”Allsång på skansen” och det var väl sådär. Bilden försvann och vi hörde bara ljudet. Semester 2015 Frankrike 263

Det ska bli skönt med en dusch innan sängdags. Lite lättare att sova efteråt.

Kommentera