Redan mörkt!!

Men vart tog den här dagen vägen då? Ok, vi tog sovmorgon till nästan tio i morse. Kuma blir lite trött av tabletterna han nu får så vi får sova lite längre. Nu kan han sova bra och vi hade hoppats på att klon skulle lossna idag när vi var ute, men det har den inte gjort. Bara att avvakta och se om den gör det. Kuren är färdig på onsdag och om klon är kvar åker vi till veterinären för att ta bort den. Det blir ännu en dos kortison efter det och sedan hoppas jag att han slipper detta. Nu håller nya klor på att växa ut där han tappat tidigare och när jag tittar efter verkar de vara hårda och fina.

Semester 2015 Frankrike 069

Nu längtar vi mest till nästa sommar och alla lata sköna dagar i Mackan. Inga måsten och värkande ryggar. Jag dras med falsk ischias så fort det blir kallt ute. Det gör ont att gå och knepet är att stanna med jämna mellanrum för att lägga all tyngd på det ben det värker ned i. Efter några gånger är värken såpass att jag klarar bägge långrundorna med hundarna.

Det jag tröstar mig med nu är att vi är en vecka närmare vintersolståndet och då går vi mot ljusare tider. Har fått nog av allt grått nu och svart.

Lämna ett svar