Inte många knop idag

Sovmorgon till elva och då var det faktiskt jag som ville upp. Hundarna sov som stockar och kunde ha fortsatt ett tag till. Vi var nog uppe till tre inatt och kunde då stiga upp till ett rent kök och urplockad diskmaskin. Efter tolvslaget väntade vi någon kvart tills jag rullade hem pappa som var trött. Det smällde en del fortfarande från torget när jag sedan gick hem. Sedan var det dags för mannen att rulla hem farmor i regnet. För det regnade på natten.

Jag passade på att plocka ur diskmaskinen och byta duk på matbordet. Det vill säga lägga ut underläggen som vi brukar ha. När mannen kom hem igen drack vi upp champagnen och tog ut hundarna i trädgården. Jag lovar att jag somnade så fort huvudet landat på kudden.

Idag har vi inte gjort många knop. Gått en lång runda med hundarna som sovit efter det. De är rejält trötta idag. Sedan har vi faktiskt börjat släktforska lite lätt då vissa saker framkom igår under middagen. Det är mannens släkt vi letar efter. Spännande och tidsödande då dagen bara flugit fram. Jag hann faktiskt med att gå hem till pappa och lämna v75 talongen och kvällstidningen.

Så därför blir det inte så mycket skrivet här idag, men vad jag tror så orkar inte så många läsa heller. Kram på er.

8varg4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.