Snöat hela dagen

Våra promenader idag har gått helt utan incidenter och nu är vi hemma igen. Var förbi pappa med hans lagade glasögon. Han blev glad för nu kan han läsa alla tidningar igen och se på tv. En skruv hade lossnat i skalmen och jag lyckades inte skruva i den, men mannen grejade det i ett nafs. Unkas fick sina pepparkakor och blev väldigt nöjd.

Nellie har inte slickat sig lika mycket som igår så nu kanske cystan har runnit ut och den delen är över. Tor att det var en sådan som sprack igår då det kom blod. Men snart kommer mannen hem och då ska de till veterinären. Jag lade även märke till att hon inte kissade så många gånger som tidigare och det kan bero på att trycket från cystan är borta. Nu sover hon nedanför mig här i biblioteket.

Eftersom det snöat hela dagen har jag sopat trappan till ytterdörren och garageuppfarten. Jag var så duktig och saltade efteråt så det blir säkert att gå där. Temperaturen ligger nära nollan nu så det ska väl smälta. Om det är kallare så är det ingen idé att salta.

Ska borsta Nellie innan mannen kommer, för nu är det dags.

Januari Unkas

 

Denna bild av Unkas får representera Januari månad.

Kommentera