Dimgrå fredag

Första veckan i mars avverkad och vädret har inte varit speciellt vårlikt. Vi har ändå varit ute på våra turer runt byn och lyssnat till alla fåglar som kommit. Jag förstår inte hur en del kan gå runt med lurar i öronen, då de är ute och går. Ett tag försökte jag att ha musik och visst var det rätt mysigt, men då förlorade jag all kontakt med hundarna. Det kändes även lite farligt då man ska korsa vägar.

Jag har övergått till att lyssna på alla ljud som finns ute i byn och naturen. Igår hörde jag ormvråken som satt ute på fältet. Det är verkligen en stor fågel och när den flyger ovanför så känns det lite kusligt. Tänk, om den får för sig att vi är något som kan smaka gott till middag. Tur att våra hundar är stora så den inte törs dyka ned på oss.

Idag verkar hundarna väldigt trötta och Kuma har inte orkat komma in till mig i biblioteket, som han annars alltid brukar göra. De ligger på sängen i sovrummet båda två och andas tungt. Det kanske blev lite för jobbigt, när mannen åkte iväg igår kväll. Jag fick inlägg i min mobil om att en hund var på rymmen utanför byn. Är med i en grupp som hjälper till att leta efter hundar som rymt. Vi kunde inte lägga oss och sova innan någon av oss åkt ut och spanat. Tyvärr, såg mannen ingen hund. Jag vet att en av medlemmarna är ute och spanar nu på förmiddagen, men vet inte om det blivit napp. Håller koll i mobilen.

wp-1456996465663.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.