Annonser
Lämna en kommentar

April, april

Idag är åtminstone jag väldigt kritisk till allt jag läser och hör. Vad är skämt och vad är sanning? Svårt att veta. Lite roligt att försöka klura ut vad som är skämt.

Något som jag inte vill skämta om idag är vädret och trots att det är första april, så är himlen blå och solen värmer skönt.

Idag ska pappa friseras av mig och få hjälp med rakningen. Rena lakan i hans säng och kläderna ska bytas. Jag ska handla lite smått och gott till honom. Från att ha varit mycket att det inte behövs, har han börjat fråga om hjälp med det ena och andra. Inte några stora saker, men sådant som piggar upp honom. Om mamma ser mig från himlen, tror jag att hon är nöjd. Jag lovade att ta hand om pappa när hon låg för döden.

Ikväll blir det wraps innan Let’s dance och efter det en film. Vad vet jag inte just nu. Skönt för mannen att koppla av efter arbetsveckan. Han brukar somna och det unnar jag honom. Lite vårtrötthet är det nog också.

high five

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: