Tillbaka på noll

Jag kan ju inte ha datorerna påslagna hela nätterna och idag när jag satte mig i biblioteket hade mannens dator dött. Ingen ström och ingen nätåtkomst. Igår kväll när jag lämnade allt, så hade jag fått ned 45% av tian på hans dator. Nu vete tusan om jag måste börja om från början. Känns en aning hopplöst just nu. Jag har startat om den och ska kolla vad som behövs göras.

Kuma ligger här inne hos mig och drömmer. Han pratar i sömnen. Unkas ligger i våra sängar med huvudet på husses kudde. Jag ska fortsätta med datajobbet och även försöka hålla på i min. Idag fungerade det inte att gå in på bloggen från google, men från edge gick det jättebra. Datorer har ett eget liv ibland, känns det som. Jaha, jag får tydligen hämta windows 10 igen för det fungerar inte med det jag hämtade tidigare. Så roligt då, näe.

Jag suckar och kör på så får vi se om det lyckas denna gång. Tycker min dator verkar bättre än mannens, trots att hans är ett snäpp nyare. Lite trög i batteriet, haha. Så nu fungerar den som den ska. Dags för jobb då.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.