Annonser
Lämna en kommentar

Tillbaka på noll

Jag kan ju inte ha datorerna påslagna hela nätterna och idag när jag satte mig i biblioteket hade mannens dator dött. Ingen ström och ingen nätåtkomst. Igår kväll när jag lämnade allt, så hade jag fått ned 45% av tian på hans dator. Nu vete tusan om jag måste börja om från början. Känns en aning hopplöst just nu. Jag har startat om den och ska kolla vad som behövs göras.

Kuma ligger här inne hos mig och drömmer. Han pratar i sömnen. Unkas ligger i våra sängar med huvudet på husses kudde. Jag ska fortsätta med datajobbet och även försöka hålla på i min. Idag fungerade det inte att gå in på bloggen från google, men från edge gick det jättebra. Datorer har ett eget liv ibland, känns det som. Jaha, jag får tydligen hämta windows 10 igen för det fungerar inte med det jag hämtade tidigare. Så roligt då, näe.

Jag suckar och kör på så får vi se om det lyckas denna gång. Tycker min dator verkar bättre än mannens, trots att hans är ett snäpp nyare. Lite trög i batteriet, haha. Så nu fungerar den som den ska. Dags för jobb då.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: