Typiskt aprilväder

Det regnar och är solsken om vartannat idag. Vinden är kall och min näsa täppt. På toppen av allergin, har jag blivit förkyld. Jag prickade in det bra. Tog regnjackan på mig idag när jag gick med hundarna och det var nog klokt eftersom det blåste rätt hårt.

När jag kom hem efter pappas dusch och ompyssling, fick hundarna sin middag och jag öppnade till trädgården. Solen lyste och jag tänkte att de kanske blir ute en stund, men bägge två kom in lite slokörade. Det regnade trots att solen sken. Vatten uppifrån är inget någon av hundarna uppskattar. Nu ligger Unkas utslängd på våra sängar och när jag nyss hämtade min nässpray, tittade han smått irriterad på mig. Skulle jag komma och kräva plats på sängen, men när jag bara hämtade sprayen somnade han om. Kuma ligger på rygg här i biblioteket och sover. Inget mer trädgård idag tydligen. Därför stängde jag dörren och tog en dos nässpray.

Så förbaskat jobbigt att bara kunna andas genom en näsborre. Känner mig lite gnällig och febrig. Mannen är hos farmor (svärmor) med diverse saker hon behöver. Vi tror inte att hon kommer hem till sin lägenhet mer. Prognosen ser dyster ut, men vi har inte gett upp hoppet.

Tar mig ett glas whisky och tycker synd om mig själv en stund.

high five

Lämna ett svar