Fredag och fortsatt datajobb

Inte alls klar med mannen dator och nu börjar jag bli rätt less. På något sätt slutar windows update att fungera när datorn släcker ned. Får lösa det problemet innan jag kan börja om att ladda ned tian igen. Så nu har två problem lagats och jag startar om programmet. Få se om jag kan köra programmet nu. Väntar och väntar på att det ska öppnas. Vet inte om jag skulle klara av att hålla på med datateknik hela dagarna?

Vi fick oväntat besked igår att farmor ska till korttidsboendet idag. Det var ju bestämt måndag och jag skulle märka kläder och annat till henne. Nu åkte mannen hem till henne och plockade ihop saker de kom överens om igår när han ringde henne. En tuschpenna och det får bli initialer på kläderna istället för lappar. Vi är arga på hur de gör med gamla människor och inte låter oss få tid att förbereda allt. Det känns lite som att sjukhuset är väldigt snabba på att skyffla över problemen till andra.

När man nu kommer i kontakt med vården för äldre människor, blir jag rädd att bli gammal. Ska man bli skyfflad hit och dit utan att få den hjälp man är berättigad till? De satsar inte resurser på de äldre. Jag kan förstå att man vill undvika operationer på äldre människor, då de kanske inte klarar det. Men för den skull bör man väl ändå ge omvårdnad så att de får ett drägligt liv. De ska inte sitta i en stol och vänta på döden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.