Inte min månad

April har verkligen visat sig från sin sanna sida. Vädret har växlat mellan snö,sol,värme och nu sist regn med blåst. man skulle kunna säga att det är en månad med allt i ett som ett kinderägg. Pollensäsongen har ändå börjat och jag går med ständig nästäppa och rinnande ögon. Men snart är det slut på denna helvetiska månad. Min månad är Maj eftersom jag är född i den och även heter det som andra namn. När jag var mindre kände jag mig lite kunglig eftersom de sjöng till mig på sista april. Sköna Maj välkommen, var min sång och jag kände mig väldigt mallig. Ingen av mina lekkamrater hade en sång som alla sjöng en viss dag. Sedan var det ju sången om när lillan kom till jorden det var i maj när göken gol. Eftersom jag kallades lillan så var det ju absolut om mig de sjöng på radion. Vi hade inte tv när jag var barn. Det var radion som gällde och varje morgon lyssnade jag på småbarnskvarten innan det var dags att gå till skolan.

Herregud, jag börjar bli stenålders. Är ju född samma år som Björn Borg , Stenmark, Linda Haglund och Frank Andersson. Därför är jag nog väldigt speciell eller hur? En fin årgång som nu är väldigt vällagrad och smakar som bäst. Så jag planerar att gå omkring och flina hela maj månad. Vid min ålder struntar man i om någon tycker att det verkar högfärdigt. Jag seglar fram på mitt flin mot pensionsåldern och tycker att det är helt ok. Free at last freee at last!!!!

Så april du är helt ute nu och har visat dig lika opålitlig som vanligt.

funoldladyswinging

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.