Annonser
Lämna en kommentar

Svisch så var morgonen borta

Idag började jag dagen med att göra medicinsk yoga, då min rygg har orsakat en hel del smärta de senaste dagarna. Att dra en rullstol i uppförsbacke och motvind, med en människa som väger hundra kilo, gör inte ryggen bättre. Kände mig lika gammal som min pappa efteråt nittio år gammal. Att sedan gå med gummistövlar i spöregn är inte att rekommendera. Därför var yogan nödvändig idag.

Eftersom det är en väldigt långsam yoga där man ska sitta i de olika ställningarna minst tre minuter, känner man av det ordentligt. Det gör ont och ska göra ont. Alla rörelser avslutas med att man ligger på rygg med armar och ben utsträckta. Efter fem minuter ska man då försöka röra sig. Nej, det går inte. Jag brukar sakta böja benen mot kroppen och sedan rulla på sidan. Sedan kravlar jag mig upp till knästående. Väl där klarar jag mig att resa mig upp. Några minuter och plötsligt blir jag varm i hela kroppen och värken är borta. Helt suverän yoga tycker jag.

Bara jag slipper regn idag så kommer min dag vara underbar.

regn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: