Annonser
Lämna en kommentar

Hemma,varmt och skönt

Idag har jag gått 9,3 km och det känns i benen. Först turerna med hundarna, som inte är något ovanligt. Det gör jag ju varje dag året om. Men sedan kom den extra turen med pappa till vårdcentralen. Det var dags för hans halvårskoll. Allt var bra med honom förutom att han har rejäla proppar i öronen. Vi fick vänta på att komma in på laboratoriet, sedan fick sköterskan inte bort proppen ur ena örat och det gjorde ont på pappa. Då fick vi vänta på läkaren igen. Vi satt där i en och en halvtimme. Att det alltid ska ta sån förbannad tid när man är på läkarbesök. Det värsta är att vi ska tillbaka igen nästa vecka. Det ser jag inte fram mot.

Idag kom den riktiga värmen och det blev sommarjackan på som faktiskt var för varm. Gissa om jag har svettats idag!? Dra rullstol med jackan på gick inte, så jag knöt den runt midjan. Det var bra att jag gjorde det för då fick jag se att den hade spruckit i en söm. Ett stort fult hål var det och så vill jag ju inte gå omkring. Nu har jag sytt igen hålet och kan använda jackan igen.

Idag har jag öppet till trädgården då det är så skönt väder, men hundarna ligger inne hos mig i biblioteket. De var ute kort när jag kom hem, men bäst att vakta matte så hon inte sticker ut igen. De skulle bara veta hur lite den risken är.

sol-sonriente-8

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: