Hemma,varmt och skönt

Idag har jag gått 9,3 km och det känns i benen. Först turerna med hundarna, som inte är något ovanligt. Det gör jag ju varje dag året om. Men sedan kom den extra turen med pappa till vårdcentralen. Det var dags för hans halvårskoll. Allt var bra med honom förutom att han har rejäla proppar i öronen. Vi fick vänta på att komma in på laboratoriet, sedan fick sköterskan inte bort proppen ur ena örat och det gjorde ont på pappa. Då fick vi vänta på läkaren igen. Vi satt där i en och en halvtimme. Att det alltid ska ta sån förbannad tid när man är på läkarbesök. Det värsta är att vi ska tillbaka igen nästa vecka. Det ser jag inte fram mot.

Idag kom den riktiga värmen och det blev sommarjackan på som faktiskt var för varm. Gissa om jag har svettats idag!? Dra rullstol med jackan på gick inte, så jag knöt den runt midjan. Det var bra att jag gjorde det för då fick jag se att den hade spruckit i en söm. Ett stort fult hål var det och så vill jag ju inte gå omkring. Nu har jag sytt igen hålet och kan använda jackan igen.

Idag har jag öppet till trädgården då det är så skönt väder, men hundarna ligger inne hos mig i biblioteket. De var ute kort när jag kom hem, men bäst att vakta matte så hon inte sticker ut igen. De skulle bara veta hur lite den risken är.

sol-sonriente-8

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.