Annonser
Lämna en kommentar

Åter hemma efter utflykt

Jag hade nästan ångest när jag skulle köra till storstaden idag för en intervju. Blev faktiskt lite smickrad först och sedan fick jag panik. Hur skulle det gå med våra planer nu? Blev lite kluven när jag insåg att min ärlighet gjort att jag inte skulle få jobbet. Men det hade varit en omöjlighet som läget är nu. Fast jag tackade ja till att ställa upp som vikarie i höst om de skulle behöva det. Ett par dagar då och då kan fungera. Jag är ju i den åldern då man börjat fundera på pension och när jag ska börja ta ut den. Det närmar sig och jag har accepterat att en ny fas i livet börjar. Ser faktiskt fram mot det.

Nu har jag lämnat in pappas hörapparat och om ett par veckor får han hem den lagad. Handlade till honom så att han har dricka och tidningen. Dagens hjälp till honom är avklarad och nu har jag bara mig själv och hundarna att bry mig om. Det är varmt idag med och jag har öppnat till trädgården så hundarna kan sova i gräset.

Lugnet inuti mig har återkommit och nu fortsätter jag med mina funderingar och sysslor.

Såg ett Twitter idag som fick mig att skratta Löfvén knyts samman av Lövin med Fridolin. Riktigt lustigt att han har det efternamnet. Undrar om Romson trodde att hon skulle bli ersatt? Jag tror inte det för då hade hon aldrig gått med på att språkrören skulle prövas. Hon trodde nog att det var Fridolin som skulle åka. Men det är faktiskt så att högmod går före fall. Fast i mitt tycke borde de ha förespråkat någon annan än Fridolin.

Att sedan Mona Sahlin klantar sig igen är inget som gör mig förvånad. Hon är inte en ärlig människa och kommer aldrig att bli det. Nu hoppas jag att det är sista gången hon för chansen till ett arbete där hon kan hävda sin ställning för att få förmåner.

Men jag tror absolut inte att hon är ensam om att sko sig. Det är bara så att hon är den som blivit upptäckt just nu. Jag hoppas journalisterna fortsätter granska våra politiker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: