Annonser
Lämna en kommentar

Det är sommar

image

Unkas är glad var morgon han får gå ut i trädgården. Inte lika glad på dagen då värmen är olidlig. Enligt Unkas.

Men vi tog oss runt på våra promenader och har avverkat våra kilometrar. Känner mig duktig. Gjorde medicinsk yoga i morse och ryggvärken är borta. Helt suveränt, fungerar varje gång. Här behövs inga värktabletter. Tror yoga hjälper mot allt och är lite arg på mig själv för att jag inte satte igång med det tidigare. Nu har jag yogat i fem år och lär mig nya rörelser och sätt hela tiden. Kan verkligen rekommendera det.

Pappa är nyduschad och har blivit lite allmänt ompysslad av mig. Jag lyckades byta plaströr till den hörapparat han använder för att höra tvn. Så nu kan han se all sport och annat som han vill. Det är livskvalitet och jag blir så glad att kunna hjälpa honom att få det.

Nu sitter jag med en kall öl 🍻 i trädgården och bara myser. Blommorna är vattnade och hundarna har fått sin mat. Jag känner mig nöjd och faktiskt lycklig. Det är underbart och snart kommer mannen hem. Långhelg 🤗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: