Hemma i byn

Så grönt allting är och mina rosor så ledsna efter allt regnande. Själva har vi undsluppit regn och haft både värme och sol i fyra hela veckor. Nu är vi installerade i huset och det mesta är på plats. Mackan står på sin plats och vi sitter i biblioteket och tittar på vår lilla tv. Kanske är vardagsrummet alltför stort då vi levt på 18 m2 under så lång tid.

Snart är vi inne i de vanliga gängorna igen och jag hoppas att stressen inte ska gripa tag i oss. Ansvaret för våra föräldrar känns ibland som ganska betungande men inget jag vill vara utan. Min pappa är min bästa vän och honom värnar jag om. I morgon ska jag gå hem till honom och prata en stund. Kanske behöver han hjälp med något?

Jag ska pigga upp både mina rosor och min pappa under veckan som kommer.

wp-1466155535415.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.