Lugn söndag den sista i juli 2016

Kändes lite konstigt att vakna upp hemma och mannen berättade att han ramlat ur sängen i natt. I Mackan har han ju en vägg som han kan luta sig mot, men hemma är det bara luft. Ibland har jag vaknat den första natten hemma och slängt benen på mannen. I husbilen måste jag svänga ned benen i hålet framför toalettdörren om jag ska dit när vi bäddat. Vi lägger ju skivor mellan oss och extramadrassen så hundarna kan ligga mellan oss. Då har vi en jättestor dubbelsäng. Men i natt har jag bara sovit.

+16 vid nio i morse kändes lite kylslaget, men sedan kom solen fram och det blev varmare. Hundarna hade så mycket att lukta på när vi gick långpromenaden och var rätt trötta efteråt. En god frukost och sedan dusch på det, så var vi redo för denna dag.

Ett par tvättmaskiner har jag hunnit med och flyttat in alla blommor i uterummet. Gick bort till pappa med tidningen, bytte lakan i hans säng och tog med mig tvätten som han hade. Syrrans pojk med familj var där på besök. De är på semester i Ystad. För oss här nere känns det inte särskilt exotiskt. Alla våra räkningar är betalda och det känns skönt.

Mannen har tvättat Mackan och jag rensat rabatterna på framsidan. Hundarna har legat i gräset och bara myst. Nu har det börjat regna så smått och vi dragit oss inomhus. Dags för hundarnas mat.

I morgon är det vardag igen.

wp-1460471165298.jpg

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.