Annonser
Lämna en kommentar

Världen är full av idioter

Jag kan bara konstatera efter en och en halv vecka med i princip endast datorn som enda underhållare, jag är hyfsat trygg inom mina väggar. För därute finns alltför många idioter som egentligen inte borde vistas utomhus bland andra människor. Jag skulle gärna vilja vara stålmannen för en dag och se till att de som våldför sig på andra människor,djur och andras ägodelar får sig en ordentlig tankeställare.

Det har gått så långt att jag kan tänka att här sitter det en äcklig djävla sjuk människa och gottar sig , smaskar sig om munnen och har sjuka tankar, när en söt liten tös dansar framför tv:n eller en hund blinkar med stora bruna ögon. Facebook har medvetandegjort mig att det finns så mycket sjukt och elakt i världen. Som filmer där någon eller några slår en hund medvetslös, för att sedan bryta av hundens ben. Min ilska vid åsynen av detta kan inte beskrivas. När människan inte har respekt för något levande alls blir min beslutsamhet ännu större. De kommer aldrig få vinna.

Töserna som blivit bortrövade av unga kåta idioter ska en dag få chansen att ge igen. De djur som misshandlats och dödats ska få sin hämnd. Nej, jag tänker inte ge mig ut klädd som någon superhero och begå hämnd. Men ser jag  något eller någon bli utsatt för något kommer åtminstone inte jag bara titta på. Jag tänker väsnas så det hörs ända till Kiruna och en app jag tänker ladda ner i min mobil är polissirener. Jag kommer använda alla medel jag kan hitta på för att skrämma bort de eller den som förgriper sig på andra levande varelser.

Så ni bilbrännare, terrrorister,våldförare,kvinnofridstörare, djurmisshandlare akta er för jag är inte ensam om min ilska och inte ensam om att låta er fortsätta. throw me

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: