Änglar finns på jorden 

Har tittat på klipp från Vet. Rescue och det har gjort mig på bättre humör. 

Jag blir överöst med filmer om djurmisshandel och vanligtvis klarar jag av att se dem. Skriver under varje petition som kommer i min väg. Men just nu känner jag mig så förbannat hjälplös och orkar inte se mer av elakheter. 

Därför var det som balsam för mig att se veterinärer, låt vara i USA, hjälpa djur som hittats och ta hand om dem. Att se glada hundar, hästar och katter riktigt njuta av livet efter räddning gjorde mig gott. 

Änglar finns. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.