Annonser
Lämna en kommentar

Glad nyhet

Fick precis ett samtal från handkirurgen i Malmö, där pappa befinner sig. Han står ju på väntelista för ett korttidsboende och jag har mått så dåligt då jag befarat att de ska skicka honom till samma ställe han var på efter förra gången. Nu bad jag ju om att han skulle slippa komma dit , men man kan ändå inte vara säker. Tydligen lyssnade biståndshandläggaren på mig och nu får pappa komma på det korttidsboende där farmor bott på i några månader. Där är det bra människor som verkligen bryr sig om sina patienter och de ordnar aktiviteter för de som bor där. Rummen är fina med egen tv och telefon. Jag är så glad att det blev just det boendet han hamnar på.

Jag ska prata med mannen så att vi kan åka dit och hälsa på honom så snart som möjligt. Att pappa hamnar där innebär också att det blir lättare för oss att hjälpa honom med olika saker. Pratade med mannen nyss och han skrattade och sade att det kanske är farmors gamla rum han får. Nu får pappa komma ut och träffa lite folk, vilket jag tror kommer att pigga upp honom väldigt mycket. Mannen ska ta dit hans rullstol så att pappa kan komma upp och vara med i matsalen och annat som berikar hans dagar.

Jag är lättad och glad över att väntan för pappa är över och att han kommer till just detta korttidsboende.

014Farmor har kommit till byn och pappa är i hamn på hennes förra ställe. Nu ska vi bara försöka få hit pappa också. De skulle skicka ansökning om permanent boende och när det kommit ska jag prata med pappa. Jag ser en ljusning och det är så skönt. Nu är det bara att få foten läkt och mig på fötter igen. När jag äntligen är där kan jag bistå mannen mycket mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: