Mitt i veckan 

Onsdag och halva veckan avverkad. Alla dagar är väldigt lika för mig just nu, då jag inte får röra på mig så mycket. Ska helst vara stilla med foten vilande på något högt. I övrigt hoppar jag fram. 

Vaknar på morgonen och hoppar in i köket för att äta frukost. Mannen har förberett den med kokt ägg, kaffe, juice och en smörgås. Ser lite morgontv och pratar med Unkas som är vaken. Kuma ligger i sängen och sover vidare. Hoppar in till badrummet och tvättar mig. Klär på mig och hoppar ut i köket. Greppar ett par tuggpinnar, hoppar bort till altandörren och öppnar den. Hundarna tar sina tuggpinnar och kilar ut i trädgården. Jag sitter trånande och tittar ut på dem. Sedan hoppar jag in i biblioteket och där är jag parkerad resten av dagen. 

Låter det tråkigt? Det är det och ibland vill jag klättra på väggarna. 

Det är värst i början sade mannen och jag hoppas han har rätt. För annars kommer jag att bli tokig efter dessa tio veckor. Ok, sju och en halv kvar idag. Efteråt ska jag aldrig hoppa mer. Det är både jobbigt och tråkigt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.