Trött idag

Jag vaknade av mig själv vid åtta och kelade som vanligt med hundarna en stund. Tyckte att det var dags att kliva upp. Även om jag inte har en massa måsten, så känns det fel att sova bort dagarna. Kroppen kändes väldigt stel och nacken knakade. Jag måste ju sova med gipsbenet i högläge och det blir mycket ryggläge och så brukar jag inte sova annars. Man vänjer sig men det är inte så skönt. Idag känner jag mig inte ett dugg utvilad, utan gäspar hela tiden. Hoppas jag blir piggare snart. Tror min trötthet kan bero på den långtidsverkande tabletten jag tagit sedan jag kom hem. Igår tog jag den sista och nu är det alvedon som gäller. Kanske kommer jag att sova bättre eller så blir det sämre. Vi får se.

Vaknade vid tre inatt och mitt i en dröm. Jag hade startat en relationssajt och folk ville ha råd och hjälp från mig. Det var mitt i ett sådant samtal jag vaknade och då kände att detta orkade jag inte med. Varför hade jag startat sajten? Jag är väl ingen expert på relationer. Tur att det var en dröm.

Jag har väl vant mig vid att hoppa fram med ena foten i gips, men önskar att få gå fram som vanligt. En rädsla jag har är att foten inte läker som den ska och jag måste gå genom en ny operation. Nu har jag dessa tio veckor i sikte och hoppas att efter de veckorna hamna i en rekreationsfas. Inte få börja om med operation och gips igen. Därför är varje besök på ortopeden väldigt nervöst. Naturligtvis snurrar tankarna hela tiden nu när jag fått ett besöksdatum.

wp-image-1902435190jpg.jpgStygnen är borta nu, men hur ser det ut inuti måntro?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.