Regn hela söndagen

Vilken tur att mannen gjorde allt trädgårdsarbete igår då det var uppehåll, för idag har det regnat precis hela dagen. Vi har varit på pappas vårdboende och hälsat på honom. Tog med lite varma kläder och koftan som han tycker så mycket om. Han satt och åt när vi kom så vi väntade på hans rum. Sedan hjälpte vi honom att koppla in den telefon han har på rummet. Det kostar inget extra så nu kan jag ringa honom trots att hans hörapparat inte fungerar. Den tog jag med hem så jag kan skicka in den på lagning. Ska kolla upp det i morgon. Vi pratade ändå med tecken och skriftspråket så han hade ändå behållning av vårat besök. Jag hade med mig en blankett som vi fyllde i för att han ska få ett permanent boende.

Det var så roligt att se hur fint de tar hand om honom och att han tycker att det är roligt. Han är rakad och hade varit hos frisören, så han såg snygg ut. Denna gång blev det ett bra korttidsboende och jag är väldigt glad. Min pappa har det bra och jag behöver inte vara orolig.

Efteråt var vi uppe i farmors lägenhet som mannen håller på att tömma. Vi sorterade ut en hel del som vi ska behålla eller sälja. Mannen håller på att få spel på allt som hans mamma samlat på sig genom åren. Men nu tror jag han börjar få lite grepp om alltihop.

Nu är vi äntligen hemma och jag har krupit in. Ja, jag får krypa från grovköket genom köket till sovrummet, för att slutligen hänga mig runt en av sängstolparna och kasta mig upp på sängen. Mina knän blir inte glada av den övningen. Jag bli helt slut och förbannad då jag inte har bättre styrka i armarna. Hundarna snurrar runt mig och är oroliga. Vad håller matte på med? Men nu sitter jag lugn vid datan och här blir jag resten av dagen.

wp-image-1391184785jpg.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.