Trädgården inomhus 

Eftersom jag inte kan gå ut i trädgården just nu, så plockar mannen in lite av den inomhus. Härligt med lite grönt att titta på. 

Vi har ju vaknat till ännu en fin varm dag och jag har öppet för hundarna. Men Kuma är trött och sover i biblioteket hos mig. Jag vaknade vid halv sju i morse av ett argt morrande. Kuma ville inte gå ut på morgonpromenad med mannen. Han fick fösa ut honom i garaget och det var protester hela vägen från Kuma. Här ska inte gå ut och larvas mitt i natten. 

Så vi kan inte anklaga våra hundar för att vara morgonpigga. Jag tror ju att det beror lite på att jag inte går med på morgonen nu. Hundarna är mycket medvetna om att jag inte är frisk och är väldigt beskyddande hela tiden. Jag kan inte röra mig i huset utan att Unkas kommer och kollar vad jag ska göra. Han sitter utanför toaletten när jag är där och kollar så att jag sätter mig i biblioteket efteråt. 

Jag älskar dessa underbara hundar. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.