Annonser
Lämna en kommentar

Hjärnan spelar spratt 

Mina fötter är väldigt olika både till utseende och vad de kan göra fysiskt idag. För sex veckor sedan fungerade de precis lika. Jag hörde hur benen bröts i den vänstra foten och minns hur ont det gjorde. 

Men nu kommer det konstiga. Jag kan glömma att det inte går att stödja på foten nu. Min hjärna lurar mig att tro att allt är som tidigare. Jag kan vakna upp och ska sätta ner fötterna på golvet och så känner jag hur tung vänstra foten är. Visst ja, den är gipsad. 

Ibland tror jag att så fort gipset är borta kan jag bara traska på precis som innan. Men det förstår jag ju att det inte går. Hjärnan lurar mig och det är väl för att den vet hur man går. Att musklerna inte klarar det vill hjärnan inte veta av. 

Det ska bli skönt att få besked i morgon om allt läker enligt planerna. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: