Märklig känsla 

Jag måste titta på foten för att inse att den inte är gipsad. Det känns som att den fortfarande är inbakad och att gipset skaver. Jag har en buckla på vänster sida av foten vid hälen. Där skavde gipset den sista veckan det var på. Skillnaden nu är att jag kan stryka med handen över den och då lindrar det. 

Jag har inte vant mig vid att få ha foten i golvet och det kommer att ta ett tag. Men oj vad jag har sovit bra. Jag har inte vaknat inatt med en tunga som suttit fast i gommen. Det beror på att nu kan jag sova på sidan och vända mig som jag vill. 

Idag börjar min träning för att få igång foten. Men den är svullen på ovansidan så vissa rörelser blir minimala. Bara att kämpa på. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.