Träning,träning,träning

Jag tränar foten allt vad jag kan nu. Det gäller att få upp rörligheten och göra alla rörelser sakta. Foten värker inte så mycket nu, men ibland kommer hugg som inte är nådiga. Nu kan jag i alla fall stryka med handen där det hugger och då lindrar det. Det känns lite overkligt att jag har så många spikar,skruvar och andra saker i foten. Från att bara ha haft ben,senor och lite annat som man har, är det nu andra saker som ska få allt att fungera. Jag tittar då och då på röntgenbilderna jag fått och blir lika förundrad varje gång. Nu kan jag säga att jag skakat hand med en väldigt duktig kirurg. En som de andra läkarna beundrar. Det märkte jag förra gången jag var på ortopeden för omgipsning. Två läkare stod och tittade på min fot som att den var en vacker skulptur och de kände på den med lysande ögon.

Det är ändå tur att vi bor så nära två universitetssjukhus med specialister. För det innebär att de läkare som är duktiga dras till just sådana sjukhus. Både mannen och jag har fått experter när vi behövt söka hjälp.

Mannen har med hjälp av pojken tömt farmors lägenhet och nu ska det bara vara städningen kvar. Vi har anlitat ett företag till det, då det blir för slitsamt för mannen att göra det själv. Jag är ju inte mycket till hjälp nu.

Dags för mer träning då.

två prinsar

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.