Höstens färger 

Jag får beundra hösten inifrån och det är tråkigt. Allrahelst när den är så fin som i år. 

Hundarna är ute korta stunder, men ligger inte på gräsmattan längre. Det är för kyligt. Jag har ändå tur att kunna ha dörren öppen så de kan vara ute när de vill. 

Det är mörkt på morgonen och mannen muttrar om att gå upp mitt i natten. Jag sover någon timme längre då jag inte kan gå morgonrundan med hundarna. Det får bli senare. Mitt första mål är att gå inomhus och sedan får jag försöka gå med mannen på korta rundor och det kommer hundarna att gilla. Blir troligen med jacka på då det säkert är vinter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.