Det är mycket höst nu

Dagen började med sol, sedan kom molnen och alldeles nyss kom en störtskur för att följas av en ännu värre. Så lite sol igen då. Jag tog mig fram till dörren och stängde till uterummet. Det drar efter golvet och Unkas ligger i våra sängar. Han har inte lika tjock päls på magen som Kuma har och är lite mer frusen. Kuma ligger gärna på någon av våra mjuka mattor så visst är golven kalla. Nu sveper molnen in över byn igen och snart kommer nästa regnskur. Det är verkligen höst och även sista september. Men denna sensommar har varit underbar och trots att jag inte fått gå ute så mycket, har jag njutit av den.

wpid-wp-1448201868294.jpgSnart är vi här, då den första snön faller och alla träd står kala i blåsten. Förra vintern var snöfattig för oss härnere och jag hoppas att det blir likadant nu. Det beror på att jag vill ha barmark att träna min fot på. När jag får stödja på den och svullnaden äntligen gått ner, vill jag kunna gå ute. Om det blir snö och halt, kan det bli lite vanskligt med den saken.

Skönt ändå att det är fredag, farmors lägenhet städad och tömd, så nu kan vi hålla på här hemma. Oj, där kom åskan och nästa störtskur. Det regnar på tvären och då blir man ordentligt blöt. Nu blev det väldigt mycket väder och höst här. Vemodet kommer och nu ska jag beställa hem doftljus, som jag kan tända för att må bra. Det brukar hjälpa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.