Inspirationslös idag

Tittar mig i spegeln och ser en blek kvinna med ögon utan glöd. Håret hänger alltför långt ner på ryggen och känns glanslöst.

Jag skulle behöva en riktig makeover. Hela jag känns plufsig när jag inte får röra mig som jag brukar. Saknar frisk luft och att gå promenader. Nu känns det som att jag säckat ihop efter alla dessa veckor hoppandes och hasande fram.

Min brutna ankel har tagit över mitt liv och hela jag protesterar.

Har lagt in lite som ska säljas efter utrensningen från farmors lägenhet. Nu ska fler saker fotas och läggas in. Det är sådant varken hon eller vi vill eller har plats för. Svårt att veta vad man ska ta betalt så en del saker ska jag kolla upp värdet på. Men inte idag och jag vet att mannen kommer klaga på att jag inte gjort det. Jag som har all tid i världen och inte har något att göra hela dagarna. Det är kanske det som är problemet.

Någon som vill ha ett överkast kan gå in på tradera och buda.

dsc_0116

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.