Annonser
Lämna en kommentar

Inspirationslös idag

Tittar mig i spegeln och ser en blek kvinna med ögon utan glöd. Håret hänger alltför långt ner på ryggen och känns glanslöst.

Jag skulle behöva en riktig makeover. Hela jag känns plufsig när jag inte får röra mig som jag brukar. Saknar frisk luft och att gå promenader. Nu känns det som att jag säckat ihop efter alla dessa veckor hoppandes och hasande fram.

Min brutna ankel har tagit över mitt liv och hela jag protesterar.

Har lagt in lite som ska säljas efter utrensningen från farmors lägenhet. Nu ska fler saker fotas och läggas in. Det är sådant varken hon eller vi vill eller har plats för. Svårt att veta vad man ska ta betalt så en del saker ska jag kolla upp värdet på. Men inte idag och jag vet att mannen kommer klaga på att jag inte gjort det. Jag som har all tid i världen och inte har något att göra hela dagarna. Det är kanske det som är problemet.

Någon som vill ha ett överkast kan gå in på tradera och buda.

dsc_0116

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: