Försvunnen 

När mannen kom hem igår var rödhaken borta. Han finkammade uterummet utan att hitta någon fågel. Börjar tro att den lilla fågeln tar sig in i uterummet när det är dåligt väder och vet hur den ska hitta ut. Vilken liten luring! 

Idag är det sol och Unkas och Kuma har varit ute en stund. Jag har haft en jobbig natt med värk i foten. Men en fjärdedel morfintablett och jag kunde somna tillslut. Jag försöker undvika att ta starka tabletter, men ibland måste jag. 

Idag är en ny dag och jag har inte ont. Får göra övningarna försiktigt bara. Tog kanske i för hårt igår? 

Alla har vi vår verklighet med ontar och jag är inte den som har det värst. Men när man lever med en viss värk hela tiden, så är det svårt att bortse från den. Men det är inte så att jag ojar mig dygnet runt, utan istället bryr jag mig om annat som känns viktigare. 

Det är djuren jag syftar på, som inte kan tala om hur de har det. Jag vill vara en av deras röster. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.