Annonser
Lämna en kommentar

Försvunnen 

När mannen kom hem igår var rödhaken borta. Han finkammade uterummet utan att hitta någon fågel. Börjar tro att den lilla fågeln tar sig in i uterummet när det är dåligt väder och vet hur den ska hitta ut. Vilken liten luring! 

Idag är det sol och Unkas och Kuma har varit ute en stund. Jag har haft en jobbig natt med värk i foten. Men en fjärdedel morfintablett och jag kunde somna tillslut. Jag försöker undvika att ta starka tabletter, men ibland måste jag. 

Idag är en ny dag och jag har inte ont. Får göra övningarna försiktigt bara. Tog kanske i för hårt igår? 

Alla har vi vår verklighet med ontar och jag är inte den som har det värst. Men när man lever med en viss värk hela tiden, så är det svårt att bortse från den. Men det är inte så att jag ojar mig dygnet runt, utan istället bryr jag mig om annat som känns viktigare. 

Det är djuren jag syftar på, som inte kan tala om hur de har det. Jag vill vara en av deras röster. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: