Annonser
Lämna en kommentar

Alla dessa lekprogram

Vem är det som tittar på alla dessa lekprogram som visas i tv? Undrar om särskilt många är roade av att se olika artister gissa på låtar, musik och sådant? Jag tycker att det är urtråkigt, även om det i många fall är artister jag tycker om.

Varför kan inte tv göra rena shower där artisterna får sjunga sina egna sånger och utöva sin egen musik. Jag blev glatt överraskad då svt1 visade fyra program där några av våra svenska artister fick sjunga på Apollo Theatre i New York. Man fick följa hela processen när de övade med en kör och även gjorde någon egen grej i staden. Sedan kom själva uppträdandet som var grädden på moset. Så bra dessa avsnitt var.

Jill Johnson har i två säsonger bjudit in olika artister till Nashville, USA och dessa program har blivit omåttligt populära. Program som ”Så mycket bättre” och ”Stjärnorna på slottet” är också populära. Artister får visa sidor av sig själva som vi andra inte visste något om och även sitt artisteri.

Niclas Strömstedt har visat att man på ett lågmält och intimt sätt kan göra bra program, där våra svenska artister får berätta och uppträda på ett naturligt sätt. Så varför håller man på med program där artister bara flamsar runt och sjunger andras låtar, även de som inte kan sjunga ska vara med. Sådant hör väl hemma på privata fester där man i goda vänners lag gör bort sig på olika sätt.

Kanske inte viktiga synpunkter i dagens samhälle, men detta är min blogg och där skriver jag det jag vill. I övrigt vill jag önska alla en fin fredag. Mina tankar går till alla de som lever frivilligt ensamma eller inte. Kram på er.

kram fredag

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: