Annonser
Lämna en kommentar

Börjar dagen med sanering 

Det började som vanligt idag och efter frukost tog jag mig in i badrummet. När jag var klar med min sanering och kom ut i köket, kommer en otrevlig lukt. 

Jag tittar mot burspråket och får se en brun hög. Unkas visar med tydlighet att han vill ut. Jaha, det är hans hög och det kommer mer. Jag skyndar mig att öppna ut till trädgården och bägge hundarna springer ut. 

Nog för att jag ska träna ordentligt från och med idag, men detta var lite väl mycket. Bort till köket och stoppar köksrullen i en plastkasse. Sedan bort till burspråket och jag lyckades få upp allt brunt, sittandes på en fotpall vi har där. Tillbaka till grovköket och jag kastade ut den hopknutna plastkassen i garaget. Sedan bort till burspråket med en våt trasa och vanish. Nu ska lukten bort. När det är klart ska trasan sköljas ur i grovköket. 

Jag ska tillägga att eftersom jag får stödja på foten, har jag börjat försöka ta mig fram på ett nytt sätt. Det blev en ordentlig träning för mig, så nu gör jag bara denna övning på en stund. Måste vila lite. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: