Helt slut idag

Efter att ha sanerat huset och tagit mig fram och tillbaka för att ta bort allt bajs, har jag tränat hårt flera gånger. Jag har inte skonat foten något och det har gjort ont. För en stund sedan fick hundarna mat och jag har tänt lampor och donat. När jag tillslut satte mig här i biblioteket var jag svettig och hade ont i foten. Inte klokt hur orken kan gå ned till noll så fort. Tio veckor och jag har inte mycket till vadmuskler kvar.

Jag som gått flera mil varje dag, orkar knappt ta mig från köket till burspråket och sedan till biblioteket. Svetten lackade när jag väl satte mig på stolen. Men jag kör hårt med träningen och foten värker efteråt. Nu har jag vilat en stund efter förra passet och ska köra ett när mannen går med hundarna. Sjukgymnasten sade att jag skulle prioritera träningen framför allt annat, så jag har tagit henne på orden. Nu hoppas jag på resultat om några dagar och faktiskt har tusen nålar sticken inte infunnit sig idag. Har jag fått nervtrådarna på plats?

För igår frågade jag om dessa stick och läkaren på kryckor sade att det var nervtrådar som letade sig fram i foten. Det var skönt att höra och sedan jag börjat med nya övningar har det inte stuckit på samma sätt. Känns lite som ”kontakt” har uppnåtts.

Efter denna helg ska jag kunna gå hjälpligt från köket till biblioteket utan att drunkna i svett. Det är mitt första mål. Nu går jag med hela foten i golvet och försöker lägga så mycket kroppsvikt jag kan på vänster. Är inte riktigt vid full vikt än men en vecka högs och då ska jag vara där också.

Nu kör vi!!! Ja, så är det fredag också!!! Härligt.

high five

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.