Synd om alla clownälskande barn

Den idiot som kommit på att man ska ta på sig en clownmask och skrämmas, kan inte ha alla läsk i backen. I alla tider har barn roats av dessa tokiga clowner som gjort konster och spratt. Barn som är sjuka får ju besök av clowner som piggar upp dem och får dem att skratta. Clowner ska få oss att skratta inte att vi ska pinka i brallan av rädsla. Jag blir så arg när någon och några vill ta sådant som alltid har varit positivt och försöka göra det till negativa saker.

Därför tycker jag synd om alla barn som älskar clowner och tycker om dem. När de dyker upp vid skolor och skrämmer barnen. Får jag höra att det dyker upp sådana i byn, kommer de att få med mig att göra. Jag ska gå väldigt snart och då tänker jag jaga idioterna tills de stupar.

cat

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.