Hur långt ska det få gå egentligen

Läser om den åttaårige pojke som hoppade ut från balkongen, då en människa i clownmask dök upp i hans hem. Jag mår riktigt illa när jag läser om allt dessa idioter förorsakar. Hur länge ska de få hålla på och vem hittade på detta? Vilken sjuk människa som helst kan ju sätta på sig en mask och göra andra illa. Jag är emot maskering av alla de slag. Sen må det vara burkor, gurkor, balaklavaor eller masker av olika slag. Om man inte törs visa sitt ansikte så ha man något att dölja.

Fler än jag är upprörd av den senaste flugan med clownmasker och många jagar dem som klär ut sig. Eftersom polisen eller myndigheterna inte verkar klara av att ta fast dessa idioter, så hoppas jag att det medborgargarde som verkar bildas kommer att skrämma skiten ur clownerna.

Det som kan vara bra med denna trend är att många föräldrar inte släpper ut sina barn i masker. Jag hade inte gjort det, då man aldrig kan vara säker på vem eller vilka de möter ute i mörkret. Jag tänker då inte öppna för någon som ringer eller knackar på min dörr med maskering. Sedan må de vara hur småväxta eller stora som helst.

Jag får inte ta något skjutvapen för att försvara mig, men en gembella kan jag tillverka och skulle jag behöva så gör jag det. Det kanske låter mordiskt, men jag tror att fler tänker i de banorna. Skulle jag bo i en storstad så hade jag köpt pepparsprej och kanske en nödtuta som de har på båtarna. Jag hade gladeligen sprängt trumhinnorna på vilken clown som helst.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.