Fint väder, dålig fot

Idag har jag sett solen för första gången på länge och då ska naturligtvis min fot värka mer än vanligt. Tyckte att det började så bra i morse, men sedan har den värkt mer än i går. Jag har kört mina vanliga övningar och det fungerar trots värken.

Hundarna blev ju glada över vädret och sprang ut en stund på förmiddagen. Men Unkas ville att jag skulle gå med och det går inte eftersom jag inte tränat på trappor ännu. Han blev besviken, men Kuma hängde på ut och de var ute tillsammans.

Jag fick sms om att boxen med den nya serien jag beställt finns att hämta och mannen fick koden. Vi har sett ”The lost kingdom” och blev helt sålda. Men när jag letade efter en fortsättning fick jag reda på att den håller på att spelas in och släpps först nästa år. Suck, kände jag och började leta efter något liknande. Mannen hade hört att ”Game of Thrones” skulle vara bra. Vet inte om han verkligen kommer att tycka om den, då han inte är så förtjust i ”Sagan om ringen”. Men det fanns en box med fem säsonger att köpa så jag slog till på den. Tror att jag kommer gilla den i alla fall.

Vi har tre avsnitt kvar av den gamla så det får bli något avsnitt av den ikväll. Hösten och vintern är ju seriernas tid och vi brukar köpa någon box. Lite jobbigt att börja på någon som endast gått i en säsong som vi nu gjort. Men jag har varit med i en filmklubb i flera år och nu ska den upphöra så jag var inne för att använda mig av de rabatter jag har och då blev det som det blev. Borde kanske kollat lite bättre?

Idag har jag sluppit tända alla lampor och er även flikar av blå himmel. Det piggar verkligen upp.

strong

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.