Dåligt väder, bra fot 

Man får inte allt hela tiden. Gårdagens fina väder är ett minne, för idag är regnet här igen. Hundarna var nödiga och gick ut trots att det regnar. Till och med Kuma gick ut. Men nu sover de. 

Jag tittar på Youtube klipp och skrattar och gråter om vartannat. Ibland är det faktiskt skönt att gråta lite om det beror på glädje. Jag blir rörd av många saker och mannen förstår inte varför jag tittar på sådant som gör att jag gråter. Han skulle aldrig göra det. 

Jag har bestämt mig för att delta i morgondagens städning. Grovköket och köket är mina områden. Jag behöver inte gå så mycket och kan hålla mig i bänkar hela tiden. Måste ju kunna ha åtminstone en hand fri. Känns bra att delta och avlasta mannen lite. 

En bild från igår och hoppas på fler sådana dagar. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.