Sovmorgon

Härligt med söndag och sovmorgon. Hundarna älskar att ligga och kela med oss i sängen och har inte bråttom ut. Solen skiner och nu ser vi hur smutsiga våra fönster är. Mannen ska ta lilla apparaten och göra rent dem efter att räkningarna är betalda. Ja, det är en sån helg då man blir pank igen. Efter att ha fått in sina pengar och känt sig riktigt rik, är man strax tillbaka på normal nivå. Men så har det väl alltid varit.

Vi slapp ungar som ringde på dörren igår och nu hoppas jag att det blir likadant ikväll. Eftersom vi inte firar halloween så har jag ingen koll på när den infaller, men tror att det är nu. Jag brukar sätta ut en lykta och en pumpa på trappan, men väntar tills i morgon för att markera att vi inte är med och firar. Lyktan och pumpan har jag där för att muntra upp i höstmörkret. Men jag roade mig lite igår med att skoja till ett foto på hundarna och idag gjorde jag ett med mig själv.

haloween-hundar

De ser lite ut som hundarna från helvetet.

jag-halloween

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.