Den som sade han var det

Jag kommer ihåg att när man var mindre och någon kallade en för t ex morsgris, så svarade man alltid att den som sade det var det. Med det menas att den som anklagade en för något var det själv. Samma sak har jag upplevt senare i livet.

Jag har tyvärr levt i ett par destruktiva förhållanden där min partner anklagat mig för att t ex vara otrogen. Det har senare framkommit att det var precis det min partner varit. Det jag anklagats för att vara är något de själva varit. Barndomens ord har stämt och jag ser det lite som att den som anklagar någon för att vara något, själva är mycket medvetna om att inte har rent mjöl i påsen.

Under den pågående presidentkampanjen anklagade Trump, demokraterna för att manipulera valet och även att han inte tänkte erkänna sig besegrad om det skulle bli att Hillary Clinton segrade. Nu kom den hemska funderingen om att det var kanske precis det hans egen stab sysslade med. De fuskade på något sätt.

Alla vet att framgångsrika affärsmän inte blir rika på grund av att de har högre studier i bagaget eller är helt ärliga. De är smarta och drar sig inte för att använda inte helt vita metoder för att vinna. Några avslöjas och det blir stort ståhej i media och sedan visar det sig att de har en ryggsäck med väldigt smutsigt byk. Även om den inte själva gjort smutsiga avtal, så har de omgett sig med människor som uträttat dem. För att villa bort media och vanligt folk har de anklagat någon annan för att fuska och manipulera.

Det är två månader tills Trump ska svära eden och vad kommer att hända innan dess? Vad sker om det uppdagas att det förekommit fusk av något slag eller någon slags manipulation? Då blir det en skräll av dess like. Tänk, bara på Nixon och Watergate! Det har ju förekommit både mord och mordförsök på presidenter och presidentkandidater tidigare och kan hända igen. Hela USA verkar vara i uppror och även om man ville ha en förändring, så ville de flesta inte ha Trump som president.

Jag är inte säker på att han kommer att sitta i Vita Huset.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.