Annonser
Lämna en kommentar

Nåväl vi gick ut tillslut

Efter lite lockande och pockande fick jag upp hundarna och kunde bädda sängen. Det blev en stund i trädgården också. Vilket råkallt väder det är idag. Det kändes nästan som att det var snö i luften, men det ska inte komma någon snö här i södra Sverige på ett bra tag verkar det som.

Men nu har en stor fin gran landat på torget och alla träd som kantar torget lyser så fint. Ett stort träd vid hundrastgården har fått röda fina ljus och syns lång väg. Tyvärr har jag bara sett allt på bild och film, men det ser väldigt fint ut. Kanske kommer jag att kunna ta mig dit och titta innan alt tas ned.

I övrigt blir det lugnt idag. Det enda jag ska göra är att beställa lite julklappar. Till min sorg och lättnad kommer min älskade SuvEllen att köra härifrån denna helg. En köpare ska komma och hämta henne. Nu får hon åka vidare på nya äventyr. En bil ska rulla och med pappa på hem, min fot som ännu inte klarar gaspedalen, så är det synd att låta henne stå. Jag kommer inte att behöva köra lika mycket som tidigare och vi har ju två bilar kvar. Mannens jeep och husbilen.

Jag kan avslöja att SuvEllen II kommer att hamna hos oss snart. Vi köper en nyare Wrangler och säljer mannens jeep också. Det är dags att uppdatera bilparken hos oss. Här i byn klarar jag mig med gamla Bettan, som hänger bakom Mackan varje semester. Tror att det är en av de mest beresta cyklar i världen. Henne kommer jag aldrig att sälja.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: