Ojdå, redan eftermiddag

Denna fredag har verkligen gått fort. I natt vaknade jag av att det var som elektriska spänningar i foten. Jag blev glad då det betyder att fler nervtrådar söker sig till varandra och med det blir svullnaden mindre. Men det är inte så lätt att somna om och jag började försöka en lätt meditation.

En historia började utspela sig i mitt huvud och plötsligt hade jag en början på en berättelse. Då blev jag rädd att den skulle vara borta när jag vaknade på morgonen. Jag kom rätt långt på min berättelse innan sömnen kom och i morse när jag vaknade var den kvar i mitt huvud. Därför började jag att skriva en synopsis direkt när jag satte mig i biblioteket.

Men en synopsis kan ju inte bli hur lång som helst, så jag bestämde mig för att börja skriva. Det har jag hållit på med hela dagen och har snart ett kapitel klart. Vad det ska bli av det hela vet jag inte och detta är råmaterialet som när jag väl känner att jag är klar, ska bearbetas. Men det tänker jag inte på nu, för nu har jag flow. Det är så fantastiskt roligt och svårt att sluta.

Nåväl jag avbröt mig en stund mitt på dagen och tog ut hundarna i trädgården. Solen visade sig och jag tog flera foton där något borde ha blivit bra.

Äntligen lossnade något hos mig och det är som att en grå vägg försvunnit.

http://www.youtube.com/watch?v=xctzp0dp9uc

Lämna ett svar