Annonser
Lämna en kommentar

Ojdå, redan eftermiddag

Denna fredag har verkligen gått fort. I natt vaknade jag av att det var som elektriska spänningar i foten. Jag blev glad då det betyder att fler nervtrådar söker sig till varandra och med det blir svullnaden mindre. Men det är inte så lätt att somna om och jag började försöka en lätt meditation.

En historia började utspela sig i mitt huvud och plötsligt hade jag en början på en berättelse. Då blev jag rädd att den skulle vara borta när jag vaknade på morgonen. Jag kom rätt långt på min berättelse innan sömnen kom och i morse när jag vaknade var den kvar i mitt huvud. Därför började jag att skriva en synopsis direkt när jag satte mig i biblioteket.

Men en synopsis kan ju inte bli hur lång som helst, så jag bestämde mig för att börja skriva. Det har jag hållit på med hela dagen och har snart ett kapitel klart. Vad det ska bli av det hela vet jag inte och detta är råmaterialet som när jag väl känner att jag är klar, ska bearbetas. Men det tänker jag inte på nu, för nu har jag flow. Det är så fantastiskt roligt och svårt att sluta.

Nåväl jag avbröt mig en stund mitt på dagen och tog ut hundarna i trädgården. Solen visade sig och jag tog flera foton där något borde ha blivit bra.

Äntligen lossnade något hos mig och det är som att en grå vägg försvunnit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: