Grattis pappa !!!

Idag fyller min pappa 91 år och det är mycket för en som slitit hårt i hela sitt liv. Han föddes 1925 i Möklinta, Västmanland. Han är nummer fyra i syskonskaran och idag är det endast han och en äldre bror som lever. Han var inte gammal när min farmor, hans mor dog i cancer. Vid tolv års ålder började han att arbeta i skogen och sedan blev det både vägbyggen och andra tillfälliga arbeten. Han sökte till järnvägen och fick arbete, där stannade han resten av sitt arbetsliv. Även om det blev flera omplaceringar på olika orter.

Nu bär inte benen honom längre, utan han tar sig fram i rullstol och det har han gjort sedan i år. Han har alltid varit min trygghet i livet och nu är det jag som får vara hans. Mitt brutna ben satte lite käppar i hjulet, men nu är jag på benen igen och förhoppningsvis är han snart hemma i vår by. Då kan jag gå hem till honom precis som vanligt. Jag ringde och grattade nu på morgonen och vi ska hälsa på honom senare. En present ska han få som jag vet att han kommer att uppskatta, trots att han säger sig inte behöva någonting. Min present är inte något han behöver, utan bara kommer att bli glad över. Min fina älskade pappa.

wp-1465484572694.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.