Nu rusar vi mot julafton

Musikhjälpen har börjat och jag hänger där varje dag. En vecka med bra musik för ett bra ändamål. Det är också ett tecken på att det inte är många dagar kvar till julafton.

Vi kommer ju att fira en lite annorlunda julafton detta år och bad personalen på pappas vårdhem att ordna färdtjänst till honom. Jag är ju inte så väldigt flyttbar, men klarar säkert att gå till farmors vårdhem, så där skulle vi vara hade vi tänkt. En jultallrik och lite god dricka tillsammans var det tänkt att bli. I morse ringe de från pappas vårdhem och meddelade att pappa inte har färdtjänst för rullstol. Mitt hjärta sjönk ned i magen. Aldrig att han ska få sitta där helt ensam på julafton. Boka vanlig taxi då sade jag och efter en stund ringde de igen. De ville inte boka innan jag godkänt det hela för en enkel resa skulle kosta 1000:-!!!! Helt djävla hutlöst att Taxi Trelleborg tar så mycket för att det är julhelg. Vi skulle alltså betala 2000:- för att pappa skulle få åka ca 9,6 mil som resan är tur och retur. Skäms Taxi Trelleborg!!!!!

Nu får mannen och pojken försöka hämta och lämna pappa med någon av deras bilar. Tror det blir pojkens Patriot som är lägre, men det får de avgöra. Det blir nada snaps för mannen och jag hade önskat att jag kunde köra, eftersom jag kan undvara just snapsen. Men pappa ska inte sitta själv.

Annars har dagen gått väldigt snabbt och jag har packat långväga paket som måste skickas i dagarna. Det har gjort mig lugnare men nu återstår även nyår och det blir problem då jag inte vet om pojken kan ställa upp. Vi får fundera på det. Kanske får vi åka till pappa om farmor har färdtjänst med rullstol. Det får vi kolla upp.

Nu ska hundarna få sin mat. Gjorde ett litet collage med Kuma som i mitt tycke blev riktigt fint.

kuma-vargar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.