Glad Lucia på er

Här i skåne firar vi lucia med ett fuktigt gråväder. Mörkret passar kanske när ljus ska tändas och alla barn går omkring med glitter i håret. För övrigt anser jag att alla kan vara Lucia och därmed repriserar jag min bild från förra året.

lucia-baver

Om jag får några hatiska kommentarer på grund av att min lucia bär päls, är tjock och hårig, kan jag meddela att jag inte bryr mig i det. Hade tänkt försöka få någon av mina hundar att ställa upp på bild, men de orkade inte. Däremot vill jag visa en annan lucia som jag också älskar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.