Annonser
Lämna en kommentar

Glad Lucia på er

Här i skåne firar vi lucia med ett fuktigt gråväder. Mörkret passar kanske när ljus ska tändas och alla barn går omkring med glitter i håret. För övrigt anser jag att alla kan vara Lucia och därmed repriserar jag min bild från förra året.

lucia-baver

Om jag får några hatiska kommentarer på grund av att min lucia bär päls, är tjock och hårig, kan jag meddela att jag inte bryr mig i det. Hade tänkt försöka få någon av mina hundar att ställa upp på bild, men de orkade inte. Däremot vill jag visa en annan lucia som jag också älskar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: