Veckan slut

Annonser

I en hel vecka har jag sovit hela nätterna, utan värk i foten eller benet. Det ha resulterat i att jag vaknat efter 8-9 timmars sömn, pigg som bara den. På dagarna värker det fortfarande och det gör mig ingenting. Det kan jag ta och intalar mig att det är en del i processen att bli bra.

Idag ska jag försöka vingla ut i trädgården och sätta resten av granriset i de krukor vi har på baksidan. Det ser lite trevligare ut med grönt och så hoppas jag att det skyddar lökarna som sover i dem. För övrigt var det rusning till fågelmataren i morse och det kanske beror på att jag hällde i lite jordnötter i går. Naturligtvis osaltade. Massor av gråsparvar och bofinkar svärmade omkring mataren. Det värmer mitt hjärta att kunna våra små fåglar.

Hundarna sover som vanligt och har verkligen hängt upp skylten ”stör ej” , de knorrar bara om jag går in i sovrummet där de vräker sig i sängen. Nu har mannen lovat mig en mellanstor hund senare och det ska bli en tik. Jag vill ha en av de hundar som ingen vill ha och kanske aldrig haft ett hem. Detta är alltså förutom de två stora hundar vi alltid kommer att ha. Saknaden efter Nellie, min älskade tös är enorm och värker i mitt hjärta. Men löftet jag fick igår gör mig glad och en dag kommer tösen.

Vi försöker pussla ihop jul och nyårs-helgerna, så att våra gamlingar inte ska sitta ensamma. Pappa har ju tyvärr inte fått ett permanent boende i byn ännu och jag kan ju inte gå bort och slå ihjäl någon som bor där nu. Men han står först i kön och en dag får han en plats där. Både han och jag längtar.

Ha en fin fredag!!

http://www.youtube.com/watch?v=Bt3Y3HJpXQs