Annonser
Lämna en kommentar

En eloge till de som inte säljer fyrverkerier

Men kärringen här i byn, som har klädaffären säljer minsann. Pengar är viktigare än djurens hälsa. Karma säger jag bara och förvänta inte att jag kommer att beklaga. Men alla de affärer som avstår från att sälja ska ha en eloge och ni kan skriva upp att jag noterat vilka. Där kommer jag att handla i fortsättningen. Ni andra önskar jag en riktig förlust resten av det nya året.

Jag blev arg då mannen hittade en smällare på vår yttertrappa, som inte smällt av. Någon , som jag med säkerhet kan säga är en ungdjävel här i byn, har inte ett uns empati för djur. Dens föräldrar låter ungen springa omkring i byn med smällare och förstöra för andra som bor här. Efter varje nyår är det brevlådor som är söndersprängda och soptunnor som ligger över gatorna. För att inte tala om allt skräp smällarna orsakar och ingen orkar städa undan. Nu säger jag karma återigen och skit går igen.

Vi köpte aldrig smällare eller fyrverkerier till pojken och visst var han sur över det, men han har alla fingrar kvar,ögon utan skador eller annat som kunnat hända. Idag bryr han sig inte om sådant, utan tycker att pengar kan användas till bättre saker.

Därför önskar jag er alla som avstår från att göra djuren vettskrämda, rusa bort från sina mattar/hussar, eller bli så rädda att det tar flera dagar för dem att bli normala. Kanske förstörda för livet? Ni som förstår hur man kan fira in ett nytt år utan smällare, hoppas jag ska får fina mellandagar med god mat och kärlek.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: