En eloge till de som inte säljer fyrverkerier

Men kärringen här i byn, som har klädaffären säljer minsann. Pengar är viktigare än djurens hälsa. Karma säger jag bara och förvänta inte att jag kommer att beklaga. Men alla de affärer som avstår från att sälja ska ha en eloge och ni kan skriva upp att jag noterat vilka. Där kommer jag att handla i fortsättningen. Ni andra önskar jag en riktig förlust resten av det nya året.

Jag blev arg då mannen hittade en smällare på vår yttertrappa, som inte smällt av. Någon , som jag med säkerhet kan säga är en ungdjävel här i byn, har inte ett uns empati för djur. Dens föräldrar låter ungen springa omkring i byn med smällare och förstöra för andra som bor här. Efter varje nyår är det brevlådor som är söndersprängda och soptunnor som ligger över gatorna. För att inte tala om allt skräp smällarna orsakar och ingen orkar städa undan. Nu säger jag karma återigen och skit går igen.

Vi köpte aldrig smällare eller fyrverkerier till pojken och visst var han sur över det, men han har alla fingrar kvar,ögon utan skador eller annat som kunnat hända. Idag bryr han sig inte om sådant, utan tycker att pengar kan användas till bättre saker.

Därför önskar jag er alla som avstår från att göra djuren vettskrämda, rusa bort från sina mattar/hussar, eller bli så rädda att det tar flera dagar för dem att bli normala. Kanske förstörda för livet? Ni som förstår hur man kan fira in ett nytt år utan smällare, hoppas jag ska får fina mellandagar med god mat och kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.